Sivasspor’a TÖMER Öğrencilerinden Destek

Galatasaray maçı öncesi Sivasspor’a uluslararası öğrencilerden destek.

Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÖMER) öğrenim gören uluslararası öğrencilerden bir grup, ülkelerini temsilen Galatasaray müsabakası öncesi Sivasspor’u  tesislerde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

TÖMER Öğretim Görevlisi  Ahmet Turan Sarıçiçek ile birlikte Sivasspor  tesislerine giden ve  Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve kaptan Hakan Arslan’a çiçek ve çikolata takdim eden  öğrenciler, sporcularla da sohbet ettiler.

Uluslararası öğrencilerin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay “Galatasaray müsabakası öncesinde kadromuzda bulunan sporcular için değişiklik oldu. Kendi ülkelerinden öğrencilerle birlikte olmak onları sevindirdi.  Bizden galibiyet istediler, biz de bu sözü yerine getirmek ve sıkıntılı bölgeden bir an önce uzaklaşmak için mücadele edeceğiz. Zorlu bir müsabaka ama kazanmak istiyoruz” dedi.

Ziyaret sonrası öğrenciler Teknik heyet ve sporcularla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Haber Tarihi : 28.12.2022