Basketbol ve Voleybol Turnuvası Düzenlendi.

Üniversitelerin eğitim, araştırma ve bilimsel faaliyetlerinin yanında kültür sanat ve spor alanlarında da öncü kurumlar olduğu gerçeğinden hareketle Üniversitemiz Rektörlüğünce bir dizi spor etkinliği düzenlendi.


Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öncülüğünde fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarda okuyan öğrencilerimizin oluşturduğu takımların mücadele ettiği erkek basketbol takımları, kadın voleybol takımları ve erkek voleybol takımları arasında turnuva düzenlendi.


Erkek Basketbol Şampiyonu Tıp Fakültesi


Cumhuriyet Spor Salonu’nda oynanan ve 8 takımın katıldığı ve tek maç eleme usulüne göre yapılan turnuvada Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesini yenerek Üniversite içi Erkek Basketbol Şampiyonu oldu.

 

Kadın Voleybol Şampiyonu Fen ve Edebiyat Fakültelerinin Ortak Takımı


Taha Akgül Spor Salonu’nda Üniversitemizden 6 takımın katılımı ile gerçekleşen müsabakalarda

Fen ve Edebiyat Fakültelerinin birlikte oluşturdukları takım birinci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi takımı ikinci, Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu takımı ise üçüncü oldu.

 

Erkek Voleybol Şampiyonu Mühendislik Fakültesi

 

Taha Akgül Spor Salonu’nda 10 takımın mücadele ettiği müsabakalar sonucunda birinci Mühendislik Fakültesi, ikinci İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi takımı, üçüncü ise Veteriner Fakültesi takımı oldu.

 

Maçların ardından dereceye girenlere kupaları Üniversite yönetimimiz tarafından verildi.



Haber Tarihi : 19.04.2018

AYLARA GÖRE HABERLER