Başarı Hikâyesi “Altın Ambulans” Ödülü Getirdi

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Altın Ambulans yarışmasında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıp Teknisyenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencimiz Buse Başara, yazmış olduğu başarı hikâyesi ile Altın Ambulans ödülünü kazandı.

Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen ve ülkemizin sağlık sisteminin en saygın ödülü olmaya aday “Altın Ambulans Sağlık Ödülleri” programında başarı, vefa, basın, sosyal medya ve jüri özel ödülleri 5 kategoride, acil sağlık çalışanlarının oylarıyla sahiplerini buldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Altın Ambulans” ödülü alan Tıp Teknisyenliği öğrencisi Buse Başara’yı makamında kabul ederek başarısından dolayı kutladı.

Haber Tarihi : 15.04.2018