Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni yapıldı.

 

4 Eylül Kültür Merkezinde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Erdoğan Taş, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kılıç yaptığı açılış konuşmasında “Siz değerli ailelerimiz öğrencilerimizi dört yıl önce bizlere emanet ettiniz. Bizler emanetlerinizi en iyi şekilde eğiterek mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mezunlarımız geçmişlerinden milli ve manevi değerlerimizden güç alarak geleceğe yürüyeceklerine olan inancım sonsuz. Onlardan gelecekteki hayatlarında büyük atılımlar bekliyoruz. Dolayısıyla ben mezunlarımızdan kendilerini her daim geliştirmelerini bekliyorum. Mezun olan arkadaşlarımıza yeni hayatlarında başarı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Dekan Prof. Dr. Taş ise, “Edebiyat Fakültesi üniversitemizin ilk iki fakültesinden biridir. 5 bin 400 öğrencisiyle de üniversitemizin en büyük ve kalabalık fakültesidir. Buradan mezun olan 1200 öğrencinin hepsi kaliteli eğitim alarak mezun oldular. Hepsini yürekten kutluyorum. Başarıları daim olsun.” dedi.

 

Törende fakülte birincisine Rektör Yardımcısı Kılıç,  ikinciye Dekan Prof. Dr. Taş, üçüncüye Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Taşkın plaketini ve teşekkür belgesini verdi.

 

Mezuniyet töreni, diplomaların verilmesi ve kep atma töreniyle sona erdi.



Haber Tarihi : 23.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER