Söz Vermiştik, Yapıyoruz!

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibi Üniversitemizin hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu hedef doğrultusunda, hem Üniversitemize yeni fakülteler kazandırılıyor hem de yerleşkemizdeki binalarda iyileştirmeye gidilerek fiziki kalitemizin yüksek standartlara ulaşması amaçlanıyor.

Hukuk Fakültesi’nin açılmasının ardından, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu da Turizm Fakültesi’ne dönüştürüldü.

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım cumartesi günü ilimize gerçekleştirdiği ziyaret esnasında bu konuyu dile getirdi.

Bir diğer çalışma ise, daha önce Konukevi olarak kullanılan bina, Uygulama Oteli olarak kullanılmak amacıyla tadilata alındı. Doğa ile iç içe, misafirlerimizin memnuniyetini önceleyen, Sivas manzaralı bir yer hâline getirme çalışmaları sürüyor.

Uygulama Otelinde ayrıca Turizm Fakültesi öğrencilerimiz uygulamalı eğitim alarak okulda aldıkları teorik bilgilerini pratiğe dönüştürecekler. Bu çalışma sayesinde öğrencilerimiz iş hayatına atıldıklarında zorluk çekmeden işlerine uyum sağlayabilecek ve ülke ekonomimize katkı sağlayacaklar.

Haber Tarihi : 07.08.2017