Suşehri Timur Karabal MYO Seminerler Serisine Devam Ediyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde seminerler serisinin üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fadime Suata Alpaslan, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Erdal Çağlar ve Öğretim Görevlisi Yeliz Demirci, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğr. Gör. Ahmet Sümbül ile Finans- Bankacılık ve Sigorta Bölümü Öğr. Gör. Duygu Demet Altun uzmanlık alanları ile ilgili bilgi, birikim ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar.

Bilimsel çalışmaları ile seminerlere katkı sağlayan öğretim elamanlarına programın sonunda Prof. Dr. Fadime Suata Alpaslan tarafından teşekkür belgesi verildi.

Haber Tarihi : 03.03.2020