Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı Gerçekleştirildi

Kangal Kaymakamlığı tarafından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Kangal Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde, tüm kamu kurum kuruluşlarının iş birliğiyle bağımlılıkla mücadele kapsamında “Ben Olsaydım” temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı düzenlendi.

Kangal MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştaya Kangal Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur, Kangal Belediye Başkanı Ahmet Kürşad Apaydın, Kangal MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdulbaki Gök, kurum müdürleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Çalıştayda bağımlılıkla mücadele kapsamında sorunların tespitinin yapılması,  önleyici tedbirler kapsamında kurum ve kuruluşların alanlarına yönelik tamamlayıcı faaliyetlerin belirlenmesi, riskli bölgelerin belirlenerek bu bölgelere yönelik yürütülmesi gereken önleyici çalışmaların yapılması, katılımcıların tecrübe ve bilgi birikimleri çerçevesinde tespit edilen sorunların belirlenmesi gibi konulara ilişkin sunumlar gerçekleştirildi.

Haber Tarihi : 12.04.2022