Üniversite Hastanemiz Milli Sporcularımızın Gözbebeği

 Üniversite Hastanemizin teşhis ve tedavi yöntemlerindeki başarısı millî sporcularımızın İstanbul, Ankara gibi şehirlerimizdeki hastaneleri tercih etmeyip Hastanemizi tercih etmelerinde en büyük etkenlerden biri.

Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya Öztemur’un Hastanemizin başarısına yaptığı katkılar oldukça fazla.

Hastanemizde geçen yıl yapılan ameliyat sonrası rutin kontrol için tekrar Doç. Dr. Zekeriya Öztemur’a gelen Judo Millî Takımı sporcumuz Şükran Bakacak, 12 yıldır judo yaptığını ve bu esnada ufak tefek sakatlıkların yanında büyük sakatlıklar da yaşadığını söyledi. Şükran Bakacak, “Millî takım sporcusuyum, aynı zamanda da Galatasaray Kulübü’nün sporcusuyum. Daha önce de önce Sivas Gençlik Spor Kulübü’nün sporcusuydum. Sakatlıklarımızda veya herhangi bir sağlık sıkıntımızda Zekeriya Hocamızın yanına geliyorum. Zekeriya Hocamıza güvendiğim, teşhis ve tedavisinden emin olduğum bir doktor olduğu için yanına geliyorum. Başarılı geçen ameliyattan sonra spor hayatıma geri döndüm ve başarılar elde etmeye devam ediyorum.” dedi.

Doç. Dr. Zekeriya Öztemur, “Şükran bizim yıllardır takip ettiğimiz bir sporcumuz. Geçen sene gerçekten ciddi bir sıkıntı yaşadı, ön çapraz bağlarını kopardı. Biz de sporcumuzu ameliyat ederek sağlığına kavuşmasını sağladık. Tabii bu tür ameliyatlarda, ameliyatların güzel geçmesi yeterli değil, sporcumuzun da doğru hareket yapması, fizik tedavisinin doğru olması çok önemlidir. Bütün branşlarda, hem ferdî hem de takım sporlarında dizle ilgili sakatlıklar ön planda. Bunların çoğu yumuşak doku yaralanmaları, aşırı kullanıma bağlı sakatlanmalar oluyor ama en çok ön çapraz bağları sakatlıkları problemiyle hastalar bize gelmekte. Üniversite Hastanesi olarak hem teknik altyapı hem de tecrübe olarak gerçekten iyi bir durumdayız. Yaşanacak herhangi bir sıkıntıda hastalarımızın il dışına gitmelerine gerek yoktur. Biz burada hastalarımızı hem cerrahi yönden hem de fizik tedavi yönünden iyileşmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

 



Haber Tarihi : 10.01.2017

AYLARA GÖRE HABERLER