Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu'nda İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, ilçelerde bulunan Meslek Yüksekokulu ve Yüksekokullara yaptığı ziyaretler kapsamında Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Kredi Yurtlar İl Müdürü Erdoğan Tunç ile birlikte Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu’nda ilk olarak Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Demir’i makamında ziyaret ederek okul hakkında görüş alışverişinde bulundu. Müdür Doç. Dr. Demir, okulun ihtiyaçları konusunda Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’dan çeşitli taleplerde bulundu.

Rektörümüz Yıldız, Hafik ilçesi ziyaretinde daha sonra Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı ve Belediye Başkanı Mitat İlhan’ı makamında ziyaret ederek Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu hakkında görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra da Hafik’teki öğrenci yurtlarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Haber Tarihi : 01.11.2016