Kupaları Rektör Yıldız’a Takdim Ettiler

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Halk Dansları Ekibi Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz Mayıs ayında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen “19. Üniversiteler Halk Müziği ve Halk Dansları Yarışmaları”nda 3’üncü olan SCÜ Halk Dansları Ekibi ile organizyonun solo ses yarışmalarında 3’üncü olan Ayhan Şanlı Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret ederek kupaları takdim ettiler.

 

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Rektör Yıldız’ın yanı sıra Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Mustafa Hasbek, SCÜ Halk Dansları Ekibi Koordinatörü Özdemir Yalçın, antrenör Naci Şahin ile Halk Dansları Ekibi katıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Yıldız, “Üniversiteler Halk Müziği ve Halk Dansları Yarışmalarında 3’ncülükler elde ederek bizleri sevindirdiniz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da daha iyi dereceler alacağız. Daire Başkanımız başta olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. Üniversitemiz açısından da önemli bir başarı. Hayırlı olsun.” dedi.

 

Rektör Yıldız’ın konuşmasının ardından SKS Daire Başkanı Hasbek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken Halk Dansları Ekibi de verilen destekten ötürü Rektör Yıldız’a teşekkür etti. 
 



Haber Tarihi : 09.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER