Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurulu Toplantıları Düzenlendi

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurulu Toplantıları Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'ın katılımları ile gerçekleştirildi.


Akademik Kurul Toplantılarına Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Meslek Yüksekokulu Müdürleri Prof. Dr. Hasan Eleroğlu, Prof. Dr. Serkan Akkoyun ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantılarda Meslek Yüksekokul Müdürleri okullarında yapılan bilimsel ve akademik çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, 3+1 eğitim modelinin öğrenciler açısından önemli olduğunu kaydederek bu eğitim modeliyle piyasanın ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanlarının da yetişmiş olacağını söyledi.

 

Konuşmasının devamında Üniversitede yapılan bilimsel çalışmalarda değinen Rektörümüz Yıldız, “TEKNOFEST 2021’e 5 takımla katıldık ve 2 kategoride ödül aldık. İnşallah bundan sonra da güzel başarılara imza atacağız.” dedi.

 

Toplantı sonrası Rektörümüz, akademisyenlerimizin dilek ve temennilerini dinledi.
 



Haber Tarihi : 14.12.2021

AYLARA GÖRE HABERLER