Evinize Hoş Geldiniz

Salgın nedeniyle bir buçuk yıl ara verilen yüz yüze eğitime, 2021-2022 eğitim-öğretim yılıyla birlikte başlandı. Öğrencilerimizin gelişiyle beraber yerleşkemiz eski özlenen günlerine döndü.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın yurt dışında olması hasebiyle Rektör Vekili Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreter Kadir Özköse fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını ziyaret ederek öğrencilerimize “Hoş Geldiniz” dediler. Öğrencilerimizin okul girişlerinde aşı kartları ve Hayat Eve Sığar (HES) kodları kontrol edildikten sonra öğrencilerimize çikolata ve kolonya ikramında bulunuldu.

 

Ayrıca Kurumsal İletişim Merkezi(KİMER) tarafından yerleşkemizin muhtelif yerlerinde kurulan stantlar aracılığıyla aramıza yeni katılan öğrencilerimize Üniversitemiz tanıtıldı ve öğrencilerimiz okullarına yönlendirildi.

 

Bu kapsamda yeni eğitim-öğretim yılının ilk dersini İletişim Fakültesinde veren Rektör Vekili Prof. Dr. Kılıç, “Yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra öğrencilerimizi Üniversitemizde görmek bizim için gerçekten çok heyecan verici. Bu durumdan çok mutlu ve çok sevinçliyiz. Bu sevincimizi öğrencilerimize de paylaşmak istedik.” dedi.

 

Konuşmasının devamında Kılıç, “Diğer fakültelerde de öğrencilerimizle sohbet ettik. Bu bize oldukça keyif verdi. Yeni eğitim- öğretim yılının sıkıntılardan uzak bir şekilde mutlu ve verimli geçmesini diliyorum. Bütün öğrencilerimize zihin açıklığı diliyorum. Hayırlı bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.



Haber Tarihi : 20.09.2021

AYLARA GÖRE HABERLER