İlahiyat Fakültesinden Öğrencilere Kitap Desteği

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi uzaktan eğitim kapsamında fakültelerine gelemeyen öğrenciler için kitap dağıtım etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan 300 adet kitabı PTT yetkililerine teslim etti.

Prof. Dr. Aslan konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:
"Fakültemizi tercih eden sevgili öğrencilerimiz, malumunuz pandemi nedeniyle üniversite senatosu online eğitim kararı aldı. Bu sebepten dolayı sizlerle tanışma imkânımız olmadı. En yakın zamanda bu günler geçecek, sizler de okulumuza geldiğinizde yüz yüze ders işleme imkânımız olacak. Yaşamış olduğumuz bu fiziksel uzaklık kalplerimizden ve gönüllerimizden uzak olduğunuz anlamına gelmemektedir. Gönlümüzdeki yerinizi ifade etmek için fakültemiz olarak sizlere birer adet kitap gönderdik. En yakın zamanda sizlerle yüz yüze görüşmek ve tanışmak temennisiyle hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, Ramazan-ı Şerif'inizi tebrik ediyorum."

Haber Tarihi : 15.04.2021