Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı Yayınlandı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2022 – 2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı lisansüstü öğrenci alımı ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

 

29 Ana Bilim Dalı’nda yapılacak alımlar için tezli, tezsiz yüksek lisans ve doktora programları için internet ortamından başvurular 15 Ağustos - 02 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak.

 

Biyoloji, Biyokimya, Biyomühendislik, Biyoinformatik, Bilgisayar Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Enerji Bilimi ve Teknolojisi, Fizik, Geomatik Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Jeoloji Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Kimya, Kimya Mühendisliği, Matematik, Maden Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Nanoteknoloji Mühendisliği, Optik Mühendisliği, Savunma Sanayileri ve Teknolojileri, Stratejileri Taşınmaz Değerleme ve Geliştirme ile Yapay Zekâ ve Veri Bilimi olmak üzere toplam 29 Ana Bilim Dalı’nda yapılacak alımlar için adaylar https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden başvuru yapabilecekler.

 

Yüksek lisans ve doktora programı sınavları 07 Eylül 2022 tarihinde yapılacak. Her iki programın da yazılı sınavı saat 10:00’da, mülakat ise 14:00’te gerçekleştirilecek.

 

Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programları Kılavuzu İçin:
https://www.cumhuriyet.edu.tr/duyurudosya/27151_guz_yariyili_ogrenci_alim_ilani.doc

 



Haber Tarihi : 08.08.2022

AYLARA GÖRE HABERLER