SCÜ’den 2. Paramedik Sempozyumu'na Katılım

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, Kayseri Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Paramedik Sempozyumu'na katıldı.

Kayseri Üniversitesi İncesu Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun ev sahipliğinde düzenlenen ve Üniversitemizin de paydaş olarak katkı verdiği “Paramedik Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Yarını” temalı 2. Paramedik Sempozyumu’nda SHMYO’dan 51 İlk ve Acil Yardım Programı öğrencisi yer aldı.

SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Pelin Çelik ve Öğr. Gör. Dr. Behiye Kıllı’nın da bilimsel kurulunda yer aldığı sempozyumda öğrenciler alanları ile ilgili kurslara ve bilimsel programlara katılma imkânı buldu.

Programa katılan öğrenciler, SCÜ Rektörlüğüne ve MYO Müdürlüğüne bilimsel programlara katılım konusunda verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Haber Tarihi : 23.12.2022