SCÜ İle Öz Sağlık-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Öz Sağlık-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Rektörlük makamında düzenlenen imza törenine SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse, Öz Sağlık-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Halil İbrahim Eyce ve sendika üyeleri katıldı.

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Rektör Yıldız huzurlu bir çalışma ortamı sağlamaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyleyerek, “ İşçi arkadaşlarımızın taleplerini dikkate alın, onları mağdur etmeyelim, yapabileceğimiz ne varsa yapalım demiştik. Her iki taraf için de hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Öz Sağlık-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Eyce ise, Görüşmelerimiz şeffaf bir şekilde yürütüldü. Üniversitemiz en önemli yeri olan bir kurumlarımız arasında yer alıyor. Arkadaşlarımızın da performansının daha da artacağını düşünüyorum. Rektör hocam başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Haber Tarihi : 26.01.2022