Rektörümüzün YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ı Tebrik Mesajı

Üniversiteler, çağdaş bilimin kaleleridir. Üniversiteler; aklın yol göstericiliğinde, bilimin ışığında ülkemizin geleceği olan gençlerin yetiştirilmesinde önemli görevleri olan müesseselerdir.

Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasında yapılacak çalışmalara öncülük etmek, aklını başkasına teslime etmeyen, okuyan, düşünen, sorgulayan nesillerin ülkemizin geleceği için çalışmalar yapmasını sağlamak üniversitelerin asli görevlerindendir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından YÖK Başkanlığı görevine şahsınızın tekrar atanmasından duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Daima bilimi önceleyen, başarılı, yenilikçi, ülkemizin uluslararası bilim dünyasında layık olduğu seviyeye ulaşması için çalışan zat-ı âlinizin aynı başarıları tekraren sürdüreceğine yürekten inanıyor,  görevinizin size ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Haber Tarihi : 21.07.2017