Eğitim Fakültesi’nden 24 Kasım Öğretmenler Günü Sanal Resim Sergisi

Geçtiğimiz yılın ikinci döneminde olduğu gibi 2020-2021 eğitim-öğretim güz döneminde de uzaktan eğitimle devam ederken Eğitim Fakültesi akademisyenleri öğrencilerin eğitim kalitesinin her geçen gün artması için çalışmalarına devam ediyorlar.

 

Uzaktan eğitimin devam ettiği şu günlerde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü akademisyenleri tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sanal resim sergisi gerçekleştirildi.

 

Doç. Dr. Bülent Bulduk, Doç. Dr. Kani Ülger, Doç. Dr. Gökhan Eken, Dr. Öğr. Üyesi Şükran Bulut, Öğr. Gör. Filiz Şatıroğlu, Öğr. Gör. Tamer Balıkçı, Öğr. Gör. Derya Aysun Cancan, Arş. Gör. Dr. Sevda Karaseyfioğlu Paçalı, Arş. Gör. Mustafa Elmas ve Arş. Gör. Mete Karaçoban’ın yer aldığı, Eğitim Fakültesi Sanal Galeri’de 15 resim bulunuyor.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, “Malumunuz eğitim-öğretim uzaktan devam ediyor. Gönül isterdi ki bu sergiyi öğrencilerimizi de dâhil ederek yüz yüze yapalım. Ama bu durum akademisyenlerimizin çalışma yapmalarına engel değil. Hocalarımız 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla güzel bir çalışma ortaya koydular. Emeklerine sağlık diyorum. İnşallah sanal olsa da bu tür faaliyetlerimiz devam edecek. Önemli olan öğrencilerimizin eğitimi.” dedi.



Haber Tarihi : 23.11.2020

AYLARA GÖRE HABERLER