Mahir Ünal’dan Üniversitemize Ziyaret

Bir dizi ziyaret için ilimize gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve Sivas Milletvekilimiz İsmet Yılmaz, Sivas Milletvekillerimiz M. Habip Soluk, Semiha Ekinci, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin katıldı.

Ziyarette gençlerimiz ve değerlerimiz, üniversitelerin genel durumu, Üniversitemizin mevcut durumu ve kurulma aşamasında olan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Tarihi : 07.01.2019