Aday Öğrenci Portalı Yayında

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının (YKS) açıklanmasının ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerin üniversite hakkında bilgi edinmeleri amacıyla aday öğrenci portalı hazırladı.

 

https://adayogrenci.cumhuriyet.edu.tr/ adresinden ulaşılabilen sitede Üniversitenin tanıtımı, yurt imkânları, yerleşkede yaşam, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetler ile üniversiteler, bölümleri ve yerleşme puanları, kontenjanlar gibi istatistiki verilere varıncaya kadar tercih yapacak adaylara yardımcı olacak Yükseköğretim Program Atlası da yer almakta.

 

Aday öğrencilere Üniversitemizi tanıtan mesaj yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, sınav sürecinin bitmesiyle tercih döneminin başladığını vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız mesajında, “Üniversitemizin, 46 yıllık geçmişiyle ülkemizin köklü üniversiteleri arasında yer aldığını, araştırmacı ve kaliteli eğitimi amaçlayan bir kurum olduğunu belirtmek isterim. Bilimsel bilginin dünyayı şekillendirdiği günümüzde; ülkemizin geleceğine katkı sunmak, bilimsel değer üretmek, donanımlı öğrenciler yetiştirmek ve lider üniversite olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, sizleri geleceğe hazırlamak için alanında uzman, tecrübeli ve donanımlı akademik kadrosuyla bilimsel değer üreten üniversiteler arasındadır.” dedi
 



Haber Tarihi : 29.07.2020

AYLARA GÖRE HABERLER