Rektörümüzün Anneler Günü Mesajı

Sevgi, Allah’ın insanlara verdiği en büyük nimetlerden biridir. İnsan çoğu zaman ruhunun derinliklerinde hissettiği bu sevgisini, gerektiği gibi kullanamayabilir. Sevdiğini üzebilir, onu rahatsız edebilir, eleştirir veya terk edebilir.


Ancak annelerimizin evladına olan sevgisi bunların dışındadır. Annelerimizin sevgisi, bedenini asla terk etmez. Annelerimiz kırılsa da evlatlarını kırmaz, annelerimiz aç veya açıkta kalacak olsa da, evlatlarının ayağına küçük bir dikenin dahi zarar vermesini asla istemezler. Çünkü annelerimizin sevgisi bir başkadır. Yaradan, dünyadaki sevgilerin en yücesini annelerimize vermiştir.


Evlatlarının mutluluğuna kendilerini adayan ve varlıklarıyla her daim kuvvet kaynağımız olan annelerimizin bizler için ne kadar değerli olduklarının yalnızca bir gün değil, her zaman hatırlanması gerekmektedir.


Bu duygu ve düşüncelerle Cennet’in ayaklarının altında olduğu müjdelenen, vefa, cefa ve sabır abidesi annelerimizin “Anneler Günü” nü kutluyor, ellerinden sevgi, saygı ve hürmetle öpüyor, ebediyete intikal eden annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

 

                                                                                                                                      Prof.Dr.Alim Yıldız

                                                                                                                                               Rektör 

 

 

 

 

 

                                   



Haber Tarihi : 12.05.2018

AYLARA GÖRE HABERLER