Rektörümüz Sevgi Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sivas İl Müdürlüğünce düzenlenen “Rol Model” çalışması kapsamında Sevgi Çocuk Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ederek yemek sofralarına konuk oldu.

Sevgi Çocuk Evleri Sitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sivas İl Müdürü Harun Tan, ilgili birim müdürleri ile Sevgi Çocuk Evleri’nde kalan çocuklar katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sivas İl Müdürü Harun Tan programın açış konuşmasında, “Sizlerin topluma yararlı ve sorumluluk duygusuna sahip bireyler olarak yetişmeniz, hayata hazırlanmanız amacıyla programlar yapıyoruz. Bu kapsamda ‘Rol Model’ adındaki çalışmayla toplumda başarılı ve yer edinmiş, gerek bilgi, kültür ve gerekse sportif alanlarda başarılı olmuş konuklarımızı davet ediyoruz. Bu kapsamda ilk aklıma gelen isim Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız oldu. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiği için Hocamıza teşekkür ediyorum.” dedi

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız konuşmasında çocuklara, çocukluğundan başlayıp bugünlere kadar nasıl geldiği, yaşantısı, okuduğu kitaplar, öğrencilik hayatı, yazdığı eserler ile başarılı olmak için nelerin yapılması gerektiği hususlarında çocuklarla sohbet etti ve onların sorularını cevapladı.

Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 
 

 



Haber Tarihi : 24.01.2018

AYLARA GÖRE HABERLER