TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması ‘Proje Yazma Eğitimi’ Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ile SCÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde “TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması ‘Proje Yazma Eğitimi” düzenlendi.

 

Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonunda düzenlenen eğitime, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Mısırlıoğlu, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Adem Ayık, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Uzun, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Programın ilk konuşmasını yapan Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayık, programa katılan öğrencilere programı dikkatle takip etmeleri tavsiyesinde bulunup bu eğitimin ilerdeki hayatlarında olumlu etkileri olacağından bahsetti.

 

Sonrasında Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Uzun, “Proje Yazma Eğitimi”ne başladı. Eğitimde bahsedeceklerine değinen Uzun, yarışmada başarılı olunması halinde kazananların önümüzdeki yıl İstanbul’da yapılacak olan “Teknofest 2023”e gideceklerini belirtti.



Haber Tarihi : 26.10.2022

AYLARA GÖRE HABERLER