Çocuklarla Oyun ve Tiyatro

Suşehri Sağlık Yüksekokulu Sanat Kulübü (CÜSSAK) tarafından Suşehri Emine Birler Anaokulu’nda “Çocuklarla Oyun ve Tiyatro” adlı etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte kulüp öğrencileri, “Artık Aşıdan Korkmuyorum” isimli tiyatro gösterisi, “El ve Diş Hijyenine” yönelik oyunlar sergiledi. Tiyatro gösterisi ve oyunların ardından çocuklarla birlikte “Sağlıklı Beslenme” temalı tekerlemeler ve hemşirelik mesleğine ait boyamalar yapıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren CÜSSAK Başkanı Burcu Karakan, sanat ve sağlıkta farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, minik öğrencilere sağlık personelini tanıtmak, yeteneklerini geliştirmek, hastane ve hemşire korkularını yenmelerini sağlamak amacıyla etkinlik düzenlediklerini ifade etti.

Okul Müdürü Mustafa Bıldırcın da etkinliğin yapılmasından dolayı Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü ve etkinliği düzenleyen CÜSSAK üyelerine teşekkür etti.

Haber Tarihi : 05.12.2019