Dr. Öğretim Üyeleri ve Dr. Araştırma Görevlileri için Proje Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemiz Proje Destek Ofisi tarafından Dr. Öğretim Üyeleri ve Dr. Araştırma Görevlileri için Proje Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Proje Destek Ofisi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak tarafından Dr. Öğretim Üyeleri ve Dr. Araştırma Görevlilerine Doçentlik başvuruları ve Akademik Teşvik Yönetmeliği gibi hususlardan bahsedildi.

Ayrıca üniversitemizde proje başvuru ve kabul sayılarının artışı için hedef kitle olarak görülen doktoralı akademisyenlerimize TÜBİTAK başta olmak üzere diğer kaynaklardaki proje, burs ve destek gibi kaynakların neler olduğu anlatıldı.

Haber Tarihi : 18.10.2019