Üniversitemizde “CÜ Mezun” Uygulaması Geliştirildi

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Kalite Koordinatörlüğü ile Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından mezunlarla daha kolay iletişim kurmak için “CÜ Mezun” uygulaması geliştirildi.
 
1974 yılında kurulan ve ülkemizin en köklü üniversiteleri arasında yer alan SCÜ mezunlarının kariyer gelişimlerini takip edebilmek, mezun öğrenciler ile iletişimi daha fazla kurabilmek ve mezun öğrenciler ile eğitimine devam eden öğrencilerin buluştuğu kariyer buluşmaları faaliyetleri, mezun buluşmaları ve söyleşileri etkinliklerini yapabilmek amacıyla “CÜ Mezun” uygulaması hayata geçirildi.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, uygulama hakkında yaptığı açıklamada, “CÜ Mezun uygulaması, üniversitede düzenlenen kariyer buluşmaları, mezun buluşmaları ve söyleşi etkinlikleri için mezunlarla haberleşmeyi çok daha kolay hale getiriyor. Öğrencilerimizin de mezunların kariyer gelişimlerini takip etmeleri uygulama sayesinde daha kolay hale gelecek. Mezunlarımız, Mezun Bilgi Sistemine (MBS) https://mezun.cumhuriyet.edu.tr adresinden kayıt olabilirler.” dedi.
 
Google Play 
https://play.google.com/store/apps/details?id=edu.cumhuriyet.graduate

APP Store
https://apps.apple.com/us/app/c%C3%BC-mezun/id1607824074



Haber Tarihi : 25.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER