“Yüzleşme” Adlı Tiyatro Oyunu Oynandı

Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Öğretmenler Tiyatro Topluluğu’nun oynadığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle KYK yurtlarında kalan öğrencilere yönelik hazırlanan “Yüzleşme” adlı oyun Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde oynandı.

Oyunu Valimiz Davut Gül, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, KYK İl Müdürü Erdoğan Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, il protokolü, akademisyenler ve öğrenciler izledi.

Usta tiyatrocu Yaşar Elmas’ın yazıp yönettiği oyun Çanakkale Savaşı’nı ve o süreçte yaşanan olayları anlatırken, günümüz yaşantısından kesitlerle önemli mesajlar verdi. Oyun, izleyenler tarafından takdirle karşılandı.

Oyun sonrasında Vali Gül Yaşar Elmas’a çiçek verirken, Rektörümüz Yıldız, İl Millî Eğitim Müdürü Altınsoy’a teşekkür belgesi verdi.

Haber Tarihi : 22.03.2017