"Dünden Bugüne: Öğrenci ve Mezun Hemşire Olmak" Adlı Program Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Suşehri Sağlık Yüksekokulu’nda "Dünden Bugüne: Öğrenci Ve Mezun Hemşire Olmak" adlı program düzenlendi.

 

Suşehri Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Recai Zan, akademisyenler, mezunlar, birinci sınıf öğrencileri ve akran danışmanı olan öğrenciler katıldı.

 

Programda ilk olarak, birinci sınıf hemşirelik öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi ve aynı zamanda akran danışmanları tanıtıldı. Söz alan SCÜ Rektör Yardımcısı Ataseven, “Üniversiteye yeni başlamanın heyecanı içindesiniz. Burada alacağınız oryantasyon eğitimi, önünüzdeki dört yıl zarfında üniversite hayatınız boyunca işinizi kolaylaştıracak. Bu program süresince öğreneceklerinizi dikkatle takip etmenizi tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Sonrasında mezun buluşmasına geçildi. Doç. Dr. Nilüfer Tuğut moderatörlüğünde yüksekokulumuzdan mezun olan hemşireler ile öğrencilik ve meslek hayatı hakkında söyleşi gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda, mezun buluşmalarının önemi ve devamı yönünde ortak görüşler paylaşıldı.
 



Haber Tarihi : 29.09.2022

AYLARA GÖRE HABERLER