Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Koyulhisar Meslek Yüksekokulu ile Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantıları Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Koyulhisar Meslek Yüksekokulu ile Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.

 

Akademik Kurul Toplantılarına, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Akpınar, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adem Babacan ile akademisyenler katıldı.

 

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantılarda, Müdür Doç. Dr. Akpınar ile Müdür Doç. Dr. Babacan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, 2020-2022 yılları arasında profesör, doçent ve dr. öğr. üyesi kadrolarına ataması yapılan akademik personele belge takdiminde bulunarak, cübbelerini giydirdi.

 

Toplantı sonrası Rektör Yıldız, idari personel ve öğrencilerle bir araya gelerek istek ve görüşlerini dinledi.

 

Programların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile yurtları gezdi ve incelemede bulundu.



Haber Tarihi : 01.12.2022

AYLARA GÖRE HABERLER