İletişimciler Topluluğu Kariyer Günleri Kapsamında Düzenlenen Programa Hakan Bakar Katıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı İletişimciler Topluluğu Kulübü tarafından kariyer günleri etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Konferans Salonunda düzenlenen programa, program yapımcısı sunucu ve moderatör Hakan Bakar konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdiresi Doç. Dr. Derya Fatma Biçer , “Bu tür programlar öğrencilerimizin gelişimi açısından oldukça önemli. Bizler bu tür programlarla ilimizin ve ülkemizin önemli isimlerini okulumuza getirerek gençlerimizi bilgilendiriyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa katılan program yapımcısı sunucu ve moderatör Hakan Bakar ise kulüp başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, meslek hayatında edindiği tecrübeleri öğrencilere aktardı.

Haber Tarihi : 08.12.2021