Yıldızeli MYO Öğrencileri Şehitlerimizi Unutmadı

 Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Şehitlerimizi Unutmadı

 Üniversitemiz Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Kulübü duyarlı bir davranışa daha imza attı.

 Girişimciler Kulübü; Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu’nda 15 Temmuz şehitlerimiz ile tüm asker, polis, sivil şehitlerimiz için okul personeli ve öğrencilerin katılımı ile anma programı gerçekleştirdi.

 Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa okul idarecileri, öğretim elemanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

 Anma programında öğrenciler Abdullah Yıldız, Muhammed Ukbe Coşman, Nurettin Can Şahin, İsmail Aksoy, Mustafa Doğan, Hatice Duran ve Arife Temur şehitlerimiz için hazırladıkları şiir, yazı ve görsel sunumlarını davetlilerle paylaştı.

 “Kan Bağışı Düzenlendi”

 Yıldızeli Meslek Yüksekokulu bünyesinde öğrenciler başta olmak üzere, akademik ve idari personel tarafından kan bağışında bulunuldu.

 Kızılay Kan Merkezi’nde kan bağışında bulunan öğretim elemanları ile öğrenciler kan bağışının önemine değinerek meydana gelen çeşitli kazalarda kan ihtiyacı duyan vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemeleri için bu ekinliği düzenlediklerini ifade ederek kazanın her an herkesin başına gelebilecek bir olay olduğunu belirttiler ve buna benzer etkinliklerinin devam edeceğini söylediler. 



Haber Tarihi : 21.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER