Hemşirelik Mesleğinde 20. Yılını Çalışan Personele Plaket Verildi

Uygulama ve Araştırma Hastanemizde çalışan ve mesleklerinde 20. yılını çalışan hemşirelere tören düzenlendi.

Tıp Fakültesi Ek Derslik Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi Gülseren Karabey ve Üniversitemiz Hastanesinde çalışan hemşireler katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Hemşireler Komitesi Başkanı Ayşe Türköz, “Mesleğini canla başla sürdüren ve bir nebze de olsa hemşirelerimize nefes aldırmak adına yaptığımız bu programa katılan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Prof. Dr. Ahmet Yılmaz’a teşekkür ediyorum. 15 kişilik sosyal komite yönetim kurulunun hazırladığı törene katılan ve komitede emeği geçen  hemşire arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven ise, “Hemşirelerin sağlığa ve insanlara vermiş olduğu katkıları aşikârdır. Hemşireler olmaz ise sağlık alanında ciddi bir eksiklik doğar. Doktor, hemşire, personel ayrımı yapmak hoş değildir. Önemli olan ekip çalışmasıdır. Birbirini destekleyen, birbirine katkı veren ekiplerin başarısı kaçınılmazdır. Aksi takdirde bir başarıdan söz edemeyiz. İnsanlarımıza en güzel sağlık hizmeti sunan siz hemşire arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Program sonunda protokol üyeleri, mesleklerinde 20. yılını çalışan hemşirelere plaket verdiler.



Haber Tarihi : 28.11.2017

AYLARA GÖRE HABERLER