Gemerek Meslek Yüksekokulu’nda “Çocuk İhmali ve İstismarı” Konferansı

Gemerek Meslek Yüksekokulunda çocuk istismarı konusunda farkındalık sağlamak ve toplumsal bilincin sağlanması amacıyla “Çocuk İhmali ve İstismarı” konferansı düzenlendi.

Gemerek Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, yüksekokul personeli ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Gemerek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet KANAK, son zamanlarda sıklıkla karşı karşıya kalınan konuların başında gelen ve ülkemizde de çocuklara karşı işlenen suçlardaki artışlara dikkat çekerek bu konuda toplumu aydınlatmanın gerekliliğine vurgu yaptı ve istismara uğrayan çocuklarla nasıl iletişime geçilmesi gerektiğini, istismarın anlaşılmasından sonra nelerin yapılacağı ile ilgili bilgi aktardı.

Haber Tarihi : 24.03.2018