Öğrencilerimize Sınav Haftasında Çorba İkram Ediliyor

Dönem sonunun yaklaşmasıyla final haftasına giren öğrencilerimiz için Üniversitemizde öğrenci odaklı çalışmalar sürdürülüyor.

Bu yıl hizmetine yeni açılan Merkezî Kütüphane’de çorba dağıtımı başladı.

Vize ve final haftası boyunca uzun saatler kütüphanede çalışmak zorunda kalan öğrencilerimize destek olmak ve derslerine odaklanmalarını sağlamak amacıyla 17.00 ila 19.00 saatleri arasında çorba ve su ikramı yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa Hasbek, “Öğrencilerimiz çok memnunlar. Bütün çalışmalarımızı öğrencilerimiz için yapıyoruz. Kütüphanemizden daha çok faydalanmaları için çaba gösteriyoruz.” dedi.

Öğrencilerimiz yapılan uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederken, Eğitim Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Mustafa Mert, “Bu zorlu final haftasında sabahtan akşama kadar kütüphanede ders çalıştığımız için Rektörlüğümüzün ve Kütüphane yönetiminin böyle bir hizmet vermesinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.(TRT HABER)

Haber Tarihi : 27.12.2017