Askıda Simit Uygulaması Başladı

Öğrenci odaklı çalışmalarını sürdüren Rektörlüğümüz “Askıda Simit” uygulaması başlattı.

Hayırseverlerden temin edilen simitlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması amacını taşıyan bu uygulama ilk olarak Edebiyat Fakültesi B Binası kantininde başlatıldı.

Uygulamanın başlaması dolayısıyla yapılan törende Vakıf Genel Sekreteri Mahmut İnat ve Öğrenci Konseyi Başkanı Emrullah Gök konuşma yaptılar.

Vakıf Genel Sekreteri Mahmut İnat bu tür uygulamaların gençlere verilen değeri göstermesi açısından önemli olduğunu söyledi ve katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Öğrenci Konseyi Başkanı Emrullah Gök ise öğrencilere yönelik bu tür faaliyetleri takdirle karşıladıklarını ve bu uygulamanın tüm üniversiteye yayılmasını arzu ettiklerini belirtti ve hayırseverleri bu uygulamaya destek olmaya davet etti.

Haber Tarihi : 20.11.2017