Turizm Fakültesi Okuma Kulübü Hastanede Çocukları Ziyaret Etti

Turizm Fakültesi Okuma Kulübü Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Pediatri Servisinde yatan çocukları ziyaret etti.

Oyun odasında palyaço ve kelebek kılığına giren öğrencilerimiz, çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlarken minikler de yoğun ilgi gösterdiler. Oyun odasına gelemeyen çocuklar ise odalarında ziyaret edildi.

Kulüp üyesi öğrencilere eşlik eden Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Meral Yılmaz ve Öğr. Gör. Esra Özkan Önem, “Öğrencilerimizin duyarlılığı bizi çok mutlu ediyor. Sosyal sorumluluk anlamında böyle projelerde yer almaları, çevrelerindeki yaşamları fark etmelerine ve onlara nasıl destek verebileceklerini planlamalarına imkân sağlamaktadır. Ayrıca bu etkinlikler kendi sosyal ve duyusal gelişimlerine de katkı sağlayacaktır.” dediler.

Haber Tarihi : 08.04.2019