Sanat Müziği Şöleni

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanlığı tarafından hazırlanan Türk Sanat Müziği Konser Programı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Radyosu tarafından yayımlanmak üzere kaydedildi.

Kayıt, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Binasında gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Hilmi BULUT’un hazırlayıp yönetmiş olduğu programda Hicazkâr, Rast, Segâh, Muhayyer Kürdî ve Nihavend eserler seslendirildi

Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen program, iki ayrı konser programı olarak kaydedildi.

Bu programlardan ilki 20 Ekim Cuma günü saat 22:00 ‘de, ikincisi ise 17 Kasım Cuma günü 22:00’ de Ankara Radyosu'nda yayımlanacak.

Haber Tarihi : 06.10.2017