Eczacılık Fakültesi’nde Beyaz Önlük Giyme Töreni

Eczacılık Fakültemizin birinci sınıfta okuyan 64 öğrenciye “beyaz önlük giyme töreni” düzenlendi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Sivas Eczacı Odası Başkanı Süha Özyazıcı, Eczacı Müjgân Üçer, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Açış konuşmalarının ardından önlük giyme törenine geçildi.

Önlük giyme töreninden sonra mezun olacak son sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Bitirme Projesi Poster Sunumu”nda birinci olan Seniha Çelebi’ye, ikinci olan Betül Esen’e ve üçüncü olan Kubilay Varol’a teşekkür belgeleri ve hediyeleri verildi. Son olarak,  eczacılık fakülteleri arasında düzenlenen “Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması”na katılarak dereceye giren Süleyman Çetin’e de başarısından dolayı teşekkür belgesi ve hediye verildi.

Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber Tarihi : 24.05.2018