6. Sivas Kitap Fuarı Sona Erdi

Bu yıl altıncısı düzenlenen Sivas Kitap Fuarı sona erdi.

Fuarın bu yılki onur konuğu ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı olurken kitap fuarı Sivas halkından yoğun ilgi gördü. Fuara Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Anka Teknoloji Üniversitesi Prof. Dr. Mehmet Çelik, gazeteciler Abdülkadir Selvi, Mete Yarar, Nedim Şener, Payitaht, Söz, Savaşçı gibi dizilerin oyuncuları ve çok sayıda yazar konuşmacı olarak katıldı.

Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı’nın düzenleme kurulunda yer aldığı fuarda Üniversite olarak panel ve söyleşi de yer aldık, stant açıp Üniversitemiz tarafından bastırılan kitapları sergiledik ve Sivas’ı, Üniversitemizi tanıtıcı broşürleri dağıttık.

Ayrıca Rektör Danışmanımız Toparlı’nın moderatör olduğu “Üç Nesil Olimpiyat Şampiyonları” isimli söyleşide Ahmet Ayık, Hamza Yerlikaya ve Taha Akgül konuşmacı oldular.

Ayrıca Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Bozdoğan, Prof. Dr. Erdal Eser, Doç. Dr. Abdullah Kaya, Yrd. Doç. Dr. Doğan Kaya Üniversitemizce düzenlenen panellerde konuşmacı olarak yer aldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız fuar boyunca etkin bir şekilde katılım sağlayarak stantları dolaştı, söyleşi ve panelleri dinledi.  



Haber Tarihi : 15.09.2017

AYLARA GÖRE HABERLER