Rektörümüz Vakıf Konukevi’ni Ziyaret Etti

Rektörümüzün akademisyen, idari personel ve öğrencilerin sorunlarını çözmek, onların isteklerini birinci elden öğrenmek amacıyla yaptığı ziyaretler devam ediyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz Vakfı’na ait olan ve Üniversitemizde görev yapan bayan personelin konakladığı Konukevi’ndeki misafirlerin sorunlarını dinlemek ve incelemelerde bulunmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim’in de katıldığı ziyarette Konukevi’nde kalan misafirlerle toplantı salonunda samimi bir havada sohbet gerçekleştirildi. Misafirler, bugüne kadar böyle bir ziyaretle karşılaşmadıklarını ve bu nedenle memnuniyetlerini ifade ederek isteklerini ilettiler.

Sohbet sonrası Rektörümüz eksikliklerin giderilmesi için Vakıf yöneticilerine talimat verdi.

Haber Tarihi : 20.07.2017