SCÜ Spor Bilimleri Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi, Akademik Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantılarına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu ve fakültelerde görev yapan akademisyenler katıldı.

 

Eğitim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantılarda, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, fakültelerde yürütülen çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi.

 

Rektör Prof. Dr. Yıldız, “Göreve geldiğimizden bu yana akademik kurul toplantılarına önem verdik. Fakültelerimizde mutlaka olması gereken toplantılardan birisi. Bu toplantılarda eğitim-öğretim yılı içerisinde neler yapılacağı planlanıyor.” diyerek akademik kurul toplantılarının önemine vurgu yaptı.


Yapılan toplantılar sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, 2020-2022 yılları arasında doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

 

Toplantıların ardından fakültelerde bulunan idari personellerle de bir araya gelen Rektör Yıldız, personellerle sohbet ederek taleplerini dinledi.
 



Haber Tarihi : 30.09.2022

AYLARA GÖRE HABERLER