Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) Akreditasyona Müracaat Eden Turizm Fakültesi İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK), Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Turizm İşletmeciliği Bölümü için akreditasyona müracaat eden Turizm Fakültesi ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse ile Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, öğretim üyeleri, Üniversite Kalite Komisyonu üyeleri, akreditasyon sürecinde olan birimlerin yöneticileri ile akreditasyona bu yıl müracaat edecek birimlerin yöneticileri katıldı. 

 

Toplantıda, TURAK adına ekip başkanı Prof. Dr. Abdulcelil Çakıcı, Prof. Dr. Oya Berkay Karaca ve Doç. Dr. Seden Doğan, Üniversitemiz Turizm Fakültesi’nin güçlü ve gelişmeye açık yönleriyle ilgili bilgiler verdi.



Haber Tarihi : 17.10.2022

AYLARA GÖRE HABERLER