Akademisyenlere “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” Verildi

Üniversitemiz Proje Destek Ofisi ve ORAN Kalkınma Ajansı iş birliği ile akademisyenler ve lisansüstü öğrencileri için “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” verildi.

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, eğitim öncesinde üniversite olarak her alanda bilimsel projelerin daha fazla yapılmasını arzu ettiklerini, bu sebeple bu tip eğitim programları düzenlediklerini belirterek, eğitimin başarılı geçmesini diledi ve katılımcılara teşekkür etti.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Uzmanı Mustafa Eren tarafından Proje Döngüsü ve Yönetimi konularında uygulamalı eğitim verildi. Bu bağlamda mevcut durum analizi, paydaş analizi, sorun analizi, hedef ve strateji analizi ile mantıksal çerçeve analizi, ayrıntılı faaliyet planı hazırlama, araç, kaynak planlaması ve bütçe uygulamalı olarak yapıldı. Eğitimlerde ayrıca uygulamalı proje veri girişi yapılarak sistemin kullanımı hakkında bilgi verildi.

Program bilimsel proje hazırlama üzerine soru cevap ile sona erdi.

Haber Tarihi : 15.11.2018