Akademik Unvan Değişikliği Programı Düzenlendi

Üniversitemizde Yrd. Doç. Dr, Doç. Dr. ve Prof. Dr. unvanını almaya hak kazanan 21 akademik personel için tören düzenlendi.

Mihmandar Otelde düzenlenen Akademik Yükselme programına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Prof. Dr. Ali taşkın, Rektör Danışmanlarımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Enis Baha Biçer, Yrd. Doç. Oğuzhan Görler, Yrd. Doç. Taner Çifçi, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş ve Akademik alanda yükselen öğretim elemanları katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Öncelikle hepinizi kutluyorum. İnşallah bunlar yine devam edecek. Sizlerle birlikte Üniversitemiz daha da güç kazanıyor. Yardımcı doçentlerimiz geliyor taze bir kan, Doçent oluyorlar, Profesör oluyorlar. Artık ilmin en üst seviyesine geliyorlar, daha güzel şeyler üretecekler, bilimsel çalışmalar yapacaklar. Bu da Üniversitemizin başarısını yükseltecek. Sizlerle irtibatta olmak istiyoruz, sizleri dinlemek istiyoruz, sizlerin de bize söylemek isteyeceği şeyler vardır. Biz burada öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizle bir şeyler yapmak istiyoruz. Akademisyenlerimize hep şunu söyledik, bilimsel çalışmalarınızda her zaman yanınızdayız. Ne yapmanız gerekiyorsa lütfen bildirin. Şu ana kadar yaptığımız bu çalışmalarda eksiğimiz olmadı. Buradaki amacımız Cumhuriyet Üniversitesi’nin bir mensubu olduğumuzu, ona sahip çıkmamız gerektiğini hep birlikte göstermek. Ben tekrar hepinizi kutluyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Güzel çalışmalara imza atacağınızı biliyoruz.” dedi. 

Profesör Doktor unvanı alan Turizm Fakültesi’den Prof. Dr. H. Suavi Ahıpaşaoğlu, Mühendislik Fakültesi’nden Prof. Dr. Ünsal Açıkel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Gülay Ercins, Doçent Doktor unvanı alan Edebiyat Fakültesi’nden Doç. Dr. Vehbi Ünal, İlahiyat Fakültesi’nden Doç. Dr. Yusuf Yıldırım, Edebiyat Fakültesi’nden Doç. Dr. Sevda Mutlu, Eğitim Fakültesi’nden Doç. Dr. Erkan Yeşiltaş, Diş Hekimliği Fakültesi’nden Doç. Dr. Emine Gülşah Göktolga Akın, Yardımcı Doçent Doktor unvanı alan Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’ndan Yrd. Doç. Dr. Nail Altunay, Tıp Fakültesi’den Yrd. Doç. Dr. Ahmet Kemal Filiz, Yrd. Doç. Dr. Yaşar Taştemur, Yrd. Doç. Dr. Ahu Aksay, Yrd. Doç. Dr. Onur Avcı, Yrd. Doç. Dr. Utku Aygüneş, Edebiyat Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Dede, Yrd. Doç. Dr. Nilgün Türkmen,Turizm Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Mustafa Işkın, Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Hülya Kaynar, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan Yrd. Doç. Dr. Funda Evcili, iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Zekai Şenol, Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Yrd. Doç. Dr. Ülkü Mazman İtik, görevlerine yükseldiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız görevde yükselen öğretim elemanlarına bilgisayarlarını ve hediyelerini verdi.



Haber Tarihi : 25.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER