Rektörümüzün Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar; müminleri birbirine yaklaştıran, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını kabartan müstesna günlerdir.

Bayramlar; hakkın, hakikatin, adaletin, iyinin, güzelin, mazlumun, fakirin, açın, kimsesiz ve muhtaçların yanında olma zamanıdır.

Dargınların barıştığı, gönüllerin fethedildiği, dilleri, ırkları ve kültürleri farklı milyonlarca insanın aynı duygular etrafında birleştiği bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülkemizin geleceğine yönelik tehditlere karşı aziz Milletimizin geçmişte olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde, büyük bir azim ve kararlılıkla dik duruşu ve destek olma duyguları bayram sevincimizi ve geleceğe dair umutlarımızı kat kat artırmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle Üniversitemiz mensuplarının, öğrencilerimizin, Sivaslı hemşerilerimizin aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutlar, bu günlerin insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Prof. Dr. Alim Yıldız  -  Rektör

Haber Tarihi : 17.08.2018