Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı Yayınlandı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı lisansüstü öğrenci alımı ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

 

22 Ana Bilim Dalı’nda yapılacak alımlar için tezli, tezsiz yüksek lisans ve doktora programları için internet ortamından başvurular 14-23 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak.

 

Biyoloji, Biyokimya, Çevre Mühendisliği, Enerji Bilimi ve Teknolojisi, Fizik, Geomatik Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Jeoloji Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Kimya, Kimya Mühendisliği, Matematik, Maden Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Nanoteknoloji Mühendisliği, Optik Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Savunma Sanayileri ve Teknolojileri ve Stratejileri ile Biyoinformatik olmak üzere toplam 22 Ana Bilim Dalı’nda yapılacak alımlar için adaylar https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/enstitubasvuru/ adresinden başvuru yapabilecekler.

 

Yüksek lisans ve doktora programı sınavları 30 Eylül 2020 tarihinde yapılacak. Her iki programın da yazılı sınavı saat 10:00’da, mülakat ise 14:00’te gerçekleştirilecek.

 

Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programları Kılavuzu İçin:

http://www.cumhuriyet.edu.tr/duyurudosya/23092_fen_bilimleri_enstitusu_guz_yari_yili_ilani_icin_tiklayiniz.pdf



Haber Tarihi : 31.08.2020

AYLARA GÖRE HABERLER