Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın Kadro Tahsisiyle İlgili Açıklaması

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne yapılan kadro tahsisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüsle mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanlarımıza personel kadrosu desteği sağlanırken, tahsis edilen kadro sayesinde hastanemizin verdiği hizmetin kalitesi de artmış olacak.

 

Rektörümüz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hastane kadromuzun güçlendirilmesi ve ilimizdeki işsizliğin azaltılmasına yönelik Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in verdiği kadroları kullanmaya başladık. Bugün itibarıyla 200 kişilik kadro ilanımız çıktı. Bu kadrolarla birlikte hastanemizde çok daha sağlıklı, çok daha kaliteli hizmetler vereceğiz. Kadrolara müracaat etmek isteyenler bugünden itibaren edebilirler. 1 Haziran 2020 tarihine kadar bu müracaatlar devam edecek. Adaylar Sivas İŞKUR üzerinden, ALO 170 üzerinden ve e-Devlet üzerinden müracaatlarını yapabilirler. Kadrolara başvuru şartları; 35 yaşını geçmemiş olmak, meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak, ayrıca Sivas il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. Bu kadrolar hastanemiz için güzel bir imkân. Bunun yanı sıra şehrimiz için de istihdam oluşturmuş oluyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah diğer sağlık personeli alımıyla ilgili de gelecek hafta bir açıklama yapacağız. Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza, milletvekillerimize ve siyasilerimize çok teşekkür ediyorum çünkü bu kadrolar 41 üniversiteye verildi ve en çok kadroyu alan üniversitelerden biri biziz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 



Haber Tarihi : 28.05.2020

AYLARA GÖRE HABERLER