SCÜ Rektörlük Futbol Turnuvası Başladı

Fakültemiz öğrencilerinin birbirleri ile kaynaşmaları ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla Rektörlük Kupası Futbol Turnuvası düzenlenerek bugün Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız tarafından başlama vuruşu yapılarak turnuva resmen başladı.

Üniversitemiz spor tesislerinde bulunan kapalı ve açık futbol sahasında gerçekleşen turnuvalara 16 takım katıldı.  4 gruptan oluşan turnuva tek devre lig usulünde yarı final ve final şeklinde oynanacak.

Final karşılaşmasının 28 Mart 2021 tarihinde olacağı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlük turnuvasının ilk karşılaşması bugün Mühendislik Fakültesi ve Fen Fakültesi arasında oynandı.

Karşılaşmanın ilk vuruşunu Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yaparak her iki takıma başarı diledi.

Haber Tarihi : 16.11.2021