Doçentlik Yönetmeliği’ne Yeni Konulan Hükümlerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Doçentlik Yönetmeliği’ne yeni konulan hükümlerle Doçentlik başvuru ve değerlendirmelerinde oluşan değişikliklerle ilgili Dr. öğretim üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Üniversitemiz Merkezi Amfi’de düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanlarımız ile Dr. öğretim üyelerimiz katıldı.

Program, Üniversitemizin kurumsallaşma çalışmaları kapsamında yeni kullanılmaya başlayan mobil uygulamasının akademik personel ve öğrencilerimiz için ne tür kolaylıklar sağladığını ve kullanım amacı hakkında öğretim üyelerine yapılan mini tanıtım sunumu ile başladı. 

Daha sonra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal kılıç, Doçentlik Yönetmeliği’ne yeni konulan hükümlerle doçentlik başvuru ve değerlendirmelerinde oluşan değişikliklerle ilgili bilgiler verdi.

Son olarak konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, geçtiğimiz günlerde toplanan Üniversiteler Arası Kurul toplantısında görüşülen hususlar ile Doçentlik sınavı hakkında Dr. öğretim üyelerinden gelen soruları cevaplandırdı.

Şeffaf bir yönetim anlayışıyla demokratik usullerle hareket edildiğini ve her daim karşılıklı görüş alış verişine önem verdiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Doçentlik sınavının yazılı mı, yoksa sözlü mü veya hem yazılı ve hem sözlü olmasını istersiniz diye Dr. Öğretim Üyelerimizin görüşlerini sordu. 

Rektörlüğümüzce kısa bir süre önce akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin kullanımına sunulan resmî mobil uygulama ile anket yapıldı ve anket sonucu anında tablo halinde ekrana yansıtıldı.

Dr. öğretim üyelerimiz sohbet havasında karşılıklı istişare ile yapılan toplantıdan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ettiler.
 



Haber Tarihi : 21.05.2018

AYLARA GÖRE HABERLER