Kadın Voleybol Takımlarımızın Büyük Başarısı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Kadın Voleybol Takımımız, Malatya İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) Voleybol Bölgesel Ligi ikinci tamamladı.

 

Öte yandan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ilimizde düzenlediği kurumlar arası kadın voleybol turnuvasında Üniversitemiz Kadın Personel Voleybol Takımımız birinci oldu.

 

Üniversitemiz Kadın Voleybol Takımı ve Kadın Personel Voleybol Takımı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret ettiler.

 

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız; “Kadın voleybol takımlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizler göreve geldiğimiz günden bu güne kadar öğrencilerimize ve personellerimize her türlü sportif faaliyetlere katılmaları konusunda elimizden gelen desteği veriyoruz. Böyle başarıları görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.” dedi.

 

Ziyaret sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, her iki takım sporcularına teşekkür belgesi vererek başarılarının devamını diledi.



Haber Tarihi : 23.12.2022

AYLARA GÖRE HABERLER